d

Babcock – Ny flyhangar

flyhangar_galleri1
flyhangar_galleri2
flyhangar_galleri3
Babcock hangar helikopter-OPT
Babcock hangar innvendig-OPT
Babcock hangar-OPT-2

Flyhangar for Babcock

 

Babcock Scandinavian AirAmbulance skal bygge opp sin egen organisasjon for hovedvedlikehold og sin egen flyhangar på Tromsø lufthavn, Langnes. 

 

Babcock Scandinavian AirAmbulance overtar driften av alle ambulansefly i Norge 1. juli 2019. Selskapet vil sette inn 11 helt nye fly i tjenesten. 10 av flyene er en oppgradert versjon av flyene i dagens tjeneste. Det siste er en jet som har større kapasitet, rekkevidde og fart enn flyene som brukes i tjenesten per i dag.

 

Hovedvedlikehold i Tromsø
I den nye hangaren skal Babcock Scandinavian AirAmbulance gjennomføre hovedvedlikeholdene av de nye Beechcraft B250-flyene. Hovedvedlikeholdet er tyngre vedlikehold som gjennomføres etter et fast definert antall flytimer.

 

Omlasting av pasienter innendørs
Tromsø har en av verdens mest trafikkerte ambulanseflyplasser. Hvert år fraktes rundt 4000 pasienter til og fra Tromsø Lufthavn. Den nye hangaren skal bygges på en måte som sikrer at pasienter kan omlastes fra fly til bil innendørs under kontrollerte former.

 

“Alle i Nord-Norge vet at vinteren kan være hard. Det er mørketid, og været kan være dårlig. Derfor mener vi det er viktig å få på plass en løsning som sikrer at overflyttingen fra fly til bilambulanse skjer i kontrollerte omgivelser, uavhengig av vær og vind, sier daglig leder Marius Hansen i Babcock Scandinavian AirAmbulance.”

 

Ønsket nordnorsk entreprenør
Daglig leder Marius Hansen i Babcock Scandinavian AirAmbulance er glad for at det var mulig å engasjere en nordnorsk entreprenør til denne oppgaven.

 

“Vi er et nordnorsk selskap, og ønsker å kjøpe de tjenestene vi har behov for hos nordnorske leverandører så langt det er mulig og forsvarlig sier daglig leder Marius Hansen.”

 

Oppdragsgiver: Babcock Scandinavian AirAmbulance

Oppstart: Første kvartal 2020

Ferdigstillelse: Fjerde kvartal 2020

Status: Byggefase

Publiseringsdato
d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor