Image Alt

Om oss

Vi setter kundenes behov først når vi skal bygge. Med nysgjerrighet og engasjement bygger vi en bærekraftig virksomhet som er grunnet på våre verdier og framtidige behov.

En stolt historie

Pilar Entreprenør er en totalentreprenør med en stolt historie. Vi er rundt 80 tømrere, betongfagarbeidere, ingeniører, økonomer og jurister som sammen utvikler boligprosjekt, nærings- og industribygg, offentlige bygg og utfører rehabilitering og ombygging i nord. Vi setter kundenes behov først når vi skal bygge. Med nysgjerrighet og engasjement bygger vi en bærekraftig virksomhet som er grunnet på våre verdier og framtidige behov.

 

Fag på tvers

For å finne de beste løsningene i hvert enkelt prosjekt, setter vi sammen tverrfaglige grupper med bakgrunn i prosjektets egenart, størrelse og kompleksitet. Evnen til å jobbe tverrfaglig, er en viktig grunn til at mange kunder gir oss fornyet tillit.

 

Pådriver for bærekraft

Overgang til et mer bærekraftig samfunn er noe Pilar Entreprenør forplikter seg til å se muligheter i. Vi skal søke nye måter å utnytte vår kompetanse, systemer, metoder på og utvikle nye tjenester og marked. Samtidig skal vi tenke på hvordan dette vil påvirke kundene, medarbeiderne, brukerne og omgivelsene for øvrig. Vår ambisjon er å være en pådriver og pilar til å finne løsninger som de neste generasjonene kan nyte godt av.

 

Over 20 års erfaring

Vi har bygd bolig- og næringsbygg og utført rehabilitering og ombygging i Tromsø i mer enn 20 år. Vi er stolte av å bidra til å skape flere tusen arbeidsplasser og utviklet kompetanse i nord. I alle disse årene har våre medarbeidere arbeidet tett med våre kunder, leverandører og samarbeidspartnere. Vi har opp gjennom årene utvidet vårt tjenestespekter og vokst i eksisterende og nye marked.

 

Fra Totalrenovering til Pilar Entreprenør

Pilar Entreprenør er et selskap i konsernet William Eiendom og er en ledende byggentreprenør og eiendomsutvikler i Nord-Norge.

Som følge av økt etterspørsel fisjonerte TotalRenovering AS fra 1. januar 2020 ut entreprenørdelen i et eget selskap under navnet Pilar Entreprenør AS. Fisjonen er et ledd i konsernet William Eiendom AS sin strategi hvor en mer rendyrking av forretningsområdene forventes å gi kvalitativt bedre tjenester og ytterligere vekst.

Telefon og e-post

+ 47 950 26 200

post@pilarentreprenor.no

Post- og besøksadresse

Terminalgata 44

9019 Tromsø

Åpningstider

Man – Fre: 08.00 – 16.00

Lør – Søn: Stengt

Fakturainformasjon

Org.nr: 923 803 785

EHF 3.0

d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor