s

Kontrakt med vervet

Vi bygger «Fram» på Vervet

Endelig starter byggingen av første salgstrinn Fram på Vervet. Vervet ligger sentralt plassert i hjertet av Tromsø sentrum og er som helhet det største prosjektet i Nord-Norge i sitt slag. Den nye bydelen vil med sin beliggenhet være viktig for utviklingen av Tromsø generelt og sentrum av byen spesielt. Som en del av dette vil byggetrinnet Vervet Fram bestå av 138 leiligheter mot indre havn og rundt 2500 kvadratmeter med næringsareal på kaipromenaden mot sør som strekker seg fra Maskinverkstedet i vest og ut mot Tromsøysundet i øst.

Forrige uke ble kontrakten mellom Pilar Entreprenør AS og Vervet AS om å bygge det første byggetrinnet Fram signert.

“Dette er en stor dag for oss og en dag som vi har sett fram til. Entreprisekontrakten har også vært avhengig av tilstrekkelig salg av leiligheter. Det første målet er nå nådd slik at byggefasen for oss som entreprenør endelig kan starte, sier Stian Andreassen, prosjektsjef i Pilar Entreprenør.”

Han ser fram til oppstarten og gjennomføringen av prosjektet.

“Hvis alt går etter planen vil de første beboerne kunne regne med å flytte inn i løpet av andre halvdel av 2022, utdyper Stian Andreassen.”

Kontrakten som er inngått er i størrelsesorden 650 millioner kroner og omhandler også parkeringsanlegget for den nye bydelen Vervet, fellesareal på rundt 750 kvadratmeter og den tilhørende barnehagen. Produksjonen vil samlet sett sysselsette mer enn 600 årsverk i byggeperioden. I tillegg kommer prosjektmedarbeidere og øvrige innleide rådgivere.

“For Pilar Entreprenør er dette en meget viktig kontrakt. Tallene viser også betydningen av prosjektet for sysselsetting og verdiskapning i nord, sier Vegard Berg-Johansen, daglig leder Pilar Entreprenør.”

Foto: Vegard Berg-Johansen & Stian Andreassen

Pilar Entreprenør tar alle nødvendige forhåndsregler for å imøtekomme myndighetenes krav rundt Covid-19. Prosjektet har etablert egne rutiner for smittevern på byggeplassen og en beredskapsplan for pandemi. Arbeidet med smittevern vil bli gjennomført på lik linje med annet kritisk sikkerhetsarbeid på byggeplassen, slik at smittevern forebygges og sikres.

For å sikre at vi forebygger og sikrer smittevern vil vi ha en egen smittevernsansvarlig på byggeplassen som skal ha et ekstra ansvar for å påse at de nye rutinene og tiltakene knyttet til Covid-19 overholdes, sier Stian Andreassen.”

Pilar Entreprenør utvikler seg som aktør i byggebransjen i nord. Vervet Fram føyer seg til i rekken av større entreprenøroppdrag selskapet nå gjennomfører.

“I våre medarbeidere har vi spesialister på flere ulike områder. Dette gir grunnlag for langsiktighet og videre utvikling av selskapet, avslutter Vegard Berg-Johansen, daglig leder i Pilar Entreprenør.”

 

Kontaktpersoner:

Pilar Entreprenør AS

Prosjektsjef Stian Andreassen, tlf. 918 38 300

Daglig leder Vegard Berg-Johansen, tlf. 928 99 286

d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor